Udgivet i Dine Bolig & Livsstils-Artikler

Sådan laver du det perfekte sommeroutfit - 12 gode tips

Af Skjortekjole.dk

Når de varme måneder ruller forbi, så er det tid til at hive sommertøjet frem fra garderoben og gemme vinterjakken væk. Hvis du er en, som går op i stil og mode, så ved du med garanti også, hvordan man sammensætter det flotteste sommeroutfit. 

Hvis du alligevel mangler lidt inspiration til at sætte de sidste detaljer sammen, så får du den komplette sommerguide her! 

I denne artikel giver vi dig 10 gode tips til, hvordan du laver det perfekte sommeroutfit!

1. Match med årstidens farver

Efterår og vinter kalder på mere afdæmpede og mørke farver, som passer til det grå og kedelige vejr. Men når solen titter frem, så er det tid til at finde farverne frem! Det perfekte sommeroutfit skal gerne passe til det grønne græs og farverige blomster, som springer ud. Moden ændrer sig hele tiden, og hver sommer er det nye farver, som hitter i butikkerne. Hvis du gerne vil se smart og moderigtig ud, så skal du ikke være bange for at klæde dig glade farver som gul, rød og blå fra top til tå. 

2. Masser af accessories

Når man skifter sweateren ud med en kortærmet trøje, så er der også mere bar hud at pryde med accessories. Giv dit sommeroutfit kant og karakter med smykker, armbåndsure og diverse accessories, som passer til din smag. Både mænd og kvinder ser hamrende godt ud med lidt ekstra bling bling, som kan komplimentere sommertøjet. 

3. På med sommerskoen

Invester i smart fodtøj til sommeren, så du både har klip-klapper til stranden, sneakers til hverdagen og flotte sandaler. Skoen kan elevere dit outfit og både forfine det, eller få det til at se mere afslappet ud. Sørg for at finde et par sko, som er ventilerende, så dine fødder kan komme af med sved. Hvis du godt kan lide at dyrke sport, løbe eller gå lange ture om sommeren, så led efter fodtøj, som også er stødabsorberende - så undgår du ømme fødder!

4. Glem ikke hatten

En solhat eller kasket er lige så praktisk som den er flot. Vi kan ikke smøre solcreme i vores hovedbund, derfor ender man ofte med slemme forbrændinger, hvis man bruger meget tid under solen. Gør dit sommeroutfit perfekt med en flot sommerhat eller kasket, som både komplimenterer dit tøj og beskytter din hovedbund.

5. Køb en chic skjortekjole

En skjortekjole er den perfekte kombination af afslappet og chic. Du kan bruge den luftige og stilfulde skjortekjole på arbejdet, til hverdag eller til en hyggelig sommerfest. En skjortekjole kan styles op med smykker, bælter eller en smart taske. Det er en super alsidig beklædningsgenstand, som er uundværlig at have i klædeskabet. 

6. Invester i en sommertaske 

Tasken er et must, hvis du skal se smart ud til sommer. Invester i en smart skuldertaske, praktisk fannypack eller strandtaske, som du kan have med dig på farten. Sommeren kalder også på rejser og ferie, så det er også en god ide at have en rummelig og smart rejsetaske med sig, hvis du for eksempel skal på en rejse til Gran Canaria øen.

7. Bliv klar til stranden med badetøj 

Hvornår har du sidst købt en ny bikini eller et par nye badeshorts? Det kan være at du skal investere i et nyt smart sæt badetøj til sommer for at fuldende dit sommerlook! Du kunne eventuelt gå efter nogle sjove og mere dristige farver, som passer til sommerens mode. 

8. Sommerjakken til de kolde aftener

Selvom sommeren er den varmeste tid på året, så er vi ikke altid heldige med vejret her i Danmark. Selv midt i Juni kan vi vågne op til 15 grader og blæsevejr, og så går det ikke, at man tager ud af døren i shorts og t-shirt. Vejret har det også med at skifte drastisk sent på dagen, hvor temperaturerne pludselig falder. Derfor er det en god ide altid at have en sommerjakke med under armen. Du kan for eksempel investere i en åben cowboyjakke, en flot blazer eller tynd frakke, som er nem at have med i tasken. 

9. Smarte solbriller

Intet sommeroutfit er fuldende uden solbriller! Solbriller er et modestatement i sig selv, og i dag kan du finde tusindvis af elegante, sjove og stilfulde solbriller på markedet. Hvis du går op i kvalitetsmærker, så kan du investere i et par designersolbriller fra for eksempel D&G eller Ray-Ban, som er på mode lige nu. 

10. Behageligt undertøj

Om sommeren sveder man naturligvis mere, end man gør om vinteren. Når vi sveder meget, så sætter det sig også i tøjet og især i vores undertøj. Derfor har det faktisk en betydning hvad for noget undertøj, som vi går i. Hvis du skal have behageligt og praktisk undertøj til sommeren, så gå efter undertøj i svedabsorberende og temperaturregulerende materialer. Det kunne for eksempel være undertøj i bambus. Når tøjet tillader din krop at komme af med varme og fugt, så føler du dig også bedre tilpas.

11. Indershorts under kjolen eller nederdelen

Hvis du er kvinde, og du elsker at gå i korte kjoler, så invester i et par tynde indershorts eller cykelshorts til sommer. Det er både praktisk og behageligt at have på under sine kjoler, så man ikke kommer til at vise for meget frem. Indershorts er også gode at have på, hvis du for eksempel skal cykle eller sidde i tog eller bus, hvor man gerne vil have lidt ekstra beskyttelse. 

12. Ordentlig solcreme

Det er måske et lidt kedeligt punkt på listen, men du kommer ikke udenom solcreme, når det bliver sommer. Når du skal iklæde dig dit sommeroutfit, så er solcremen det første, som du skal tage på. Smør dig ind fra top til tå i mindst faktor 15 og glem ikke ansigtet! Så er du garanteret at holde din hud smuk og sund hele sommeren - og vigtigst af alt undgår du forbrændinger!

Find det du mangler på skjortekjole.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 36 produkter fra mere end 13 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 56 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-06-19 08:46:54.

36
Produkter
13
Brands
13
Forhandlere
56
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.