Find Skjortekjole blandt 38+ produkter

Priser og lagerstatus på nedenstående skjortekjoler er senest opdateret i dag (23/07 - 2024) kl. 09:04

Du er landet på Skjortekjole.dk, det helt rigtige sted at finde skjortekjoler. Vi har udvalgt 38 af de bedste produkter hos 🇩🇰 danske forhandlere lige nu, så du er sikret et godt køb! ✅

OBS: Du kan også bruge vores filtre og sorteringsmuligheder som hjælp til at finde præcis det skjortekjole tilbud du leder efter. ⭐

Du ser på 38 forskellige skjortekjoler fra 12 forskellige mærker:

Nulstil alle filtre
Billede af Moncler Skjortekjole - Hvid/Rosa m. Striber

Moncler Skjortekjole - Hvid/Rosa m. Striber

2249,95 kr.

1.349,97 kr.

Billede af Marta Du Chateau skjortekjole 9259 - Fuxia

Marta Du Chateau skjortekjole 9259 - Fuxia

499 kr.

149,95 kr.

Billede af Vero Moda Girl Skjortekjole - VmPinny - Bright White/Vista blue

Vero Moda Girl Skjortekjole - VmPinny - Bright White/Vista blue

279,95 kr.

167,97 kr.

Billede af In Front Lino Lang Skjortekjole, Farve: Pink, Størrelse: S, Dame

In Front Lino Lang Skjortekjole, Farve: Pink, Størrelse: S, Dame

799 kr.

399,50 kr.

Billede af In Front Kathleen Skjortekjole, Farve: Blå, Størrelse: M, Dame

In Front Kathleen Skjortekjole, Farve: Blå, Størrelse: M, Dame

599 kr.

299,50 kr.

Billede af JBS of Denmark FSC-bambus, skjortekjole i blåstribet mønster til piger - Gaveæske

JBS of Denmark FSC-bambus, skjortekjole i blåstribet mønster til piger - Gaveæske

400 kr.

300 kr.

Billede af In Front Lino Lang Skjortekjole, Farve: Hvid, Størrelse: M, Dame

In Front Lino Lang Skjortekjole, Farve: Hvid, Størrelse: M, Dame

799 kr.

399,50 kr.

Billede af Co´Couture Collie Puff Skjortekjole, Farve: Hvid, Størrelse: XS, Dame

Co´Couture Collie Puff Skjortekjole, Farve: Hvid, Størrelse: XS, Dame

699 kr.

349,50 kr.

Billede af In Front Lino Lang Skjortekjole, Farve: Hvid, Størrelse: S, Dame

In Front Lino Lang Skjortekjole, Farve: Hvid, Størrelse: S, Dame

799 kr.

399,50 kr.

Billede af Nümph Caila Skjortekjole, Farve: Orange, Størrelse: 36, Dame

Nümph Caila Skjortekjole, Farve: Orange, Størrelse: 36, Dame

500 kr.

250 kr.

Billede af PIECES dame skjortekjole PCFHILOH - Bright White

PIECES dame skjortekjole PCFHILOH - Bright White

299,95 kr.

129,95 kr.

Billede af Vero Moda dame skjortekjole VmNatali - Bright Green

Vero Moda dame skjortekjole VmNatali - Bright Green

299,95 kr.

119,98 kr.

Billede af In Front Lino Lang Skjortekjole, Farve: Hvid, Størrelse: L, Dame

In Front Lino Lang Skjortekjole, Farve: Hvid, Størrelse: L, Dame

799 kr.

399,50 kr.

Billede af Katvig Skjortekjole - Blå/Hvid stribet

Katvig Skjortekjole - Blå/Hvid stribet

349,95 kr.

209,97 kr.

Billede af YAS Skjortekjole - Savanna Long - Katydid

YAS Skjortekjole - Savanna Long - Katydid

498 kr.

249 kr.

Billede af In Front Lino Lang Skjortekjole, Farve: Pink, Størrelse: M, Dame

In Front Lino Lang Skjortekjole, Farve: Pink, Størrelse: M, Dame

799 kr.

399,50 kr.

Billede af Polo Ralph Lauren Skjortekjole - Denim Shop - Blåternet

Polo Ralph Lauren Skjortekjole - Denim Shop - Blåternet

899,95 kr.

539,97 kr.

Billede af Vero Moda dame skjortekjole VmNatali - Pink yarrow

Vero Moda dame skjortekjole VmNatali - Pink yarrow

299,95 kr.

119,98 kr.

Billede af Object dame skjortekjole OBJTAMAR - Bamboo Checks

Object dame skjortekjole OBJTAMAR - Bamboo Checks

399,95 kr.

149,95 kr.

Billede af Vero Moda dame skjortekjole VmNatali - Black

Vero Moda dame skjortekjole VmNatali - Black

299,95 kr.

119,98 kr.

Du kigger lige nu på 38 skjortekjoler fra 12 forskellige mærker. Brug filtrene øverst på siden for at indskrænke din søgning, eller klik på linksne her for at gå til den dedikerede brand-side: Calvin Klein Global In Front Jbs Katvig Moncler Nümph Object Ralph Lauren Tommy Hilfiger Vero Moda Yas

4 tips til at finde den helt rigtige skjortekjole der matcher dig

Skjortekjoler er flotte, og kan bruges i mange sammenhænge. De kan f.eks. bruges til fest men også til hverdag. Derfor er skjortekjoler oplagte for dig at købe, hvis du ønsker en kjole, som du kan føle dig komfortabel i og som kan pifte dit look op. Der er forskel på skjortekjoler både i forhold til farver, mønstre og form. Det kan derfor være svært at finde ud af, hvordan man vælger den helt rigtige skjortekjole. Læs mere her i artiklen, hvor du får 4 tip til at finde den helt rigtige skjortekjole, der matcher dig.

1) Find en skjortekjole, der matcher din hudfarve

Når det handler om skjortekjoler og alt tøj generelt, handler det om at finde den helt rigtige farve, der matcher din hudfarve. Der er forskel på farver og nuancer. Uanset hvilken hudfarve du har, kan du gå i alle farver. Det handler mere om at finde den nuance, der passer til din hudfarve. F.eks. skal man være påpasselig med at vælge en farve, der får ens hud til at se mere bleg ud. Det kan f.eks. ske, hvis man vælger en beige farve på en hudfarve, der er meget lys.

På samme måde kan man være påpasselig med at få hud og farve til at gå i et ved at vælge meget mørkebrune farver, når man er mørk i huden. Det gælder i virkeligheden for alle farver, der kan have mange forskellige nuancer. Vær opmærksom på, at din hud kan forandre sig betydeligt hen over sommeren. Huden kan forandre sig så meget, at andre farvenuancer kan være mere forenelig med din hud om sommeren end om vinteren. Ved en simpel søgning online, kan du læse mere om, hvilke farver der specifikt kan fungere godt sammen med din hud.

2) Vælg en skjortekjole, der siger noget om din personlighed

Der findes mange måder at vælge skjortekjoler og andet tøj på. Noget af det man kan gøre med tøj, er at vælge tøj, der siger noget om ens personlighed. Hvis man er udadvendt og prangende i sin personlighed, kan man med fordel vælge skjortekjoler, hvor der er masser af farver og mønstre. Er man mere tilbageholdende, og gerne vil gå mere i ét med væggen, kan en helt simpel hvid eller sort skjortekjole være lige sagen. Uanset hvilken personlighed man har, findes der skjortekjoler, der matcher.

Der er nemlig stor forskel på farverne og også på varianten af skjortekjoler. Hvis man gerne vil se helt enkel og stilren ud, kan man vælge en enkelt formet skjortekjole, hvor den bare går lige ned. Ved at vælge en enkelt formet skjortekjole, kan man gå mere i et med omgivelserne. Vil man gerne se mere piget og feminin ud, kan man vælge en af de skjorte kjoler, der har et lille skørt forneden.

3) Vælg en skjortekjole, der passer til din kropstype

De fleste mennesker er udstyret med forskellige kroppe, og der vil ikke være en der ligner hinanden fuldstændigt. Alligevel findes der overordnet set en række kropstyper. De forskellige kropstyper er f.eks. den æbleformede kropstype, den pæreformede kropstype osv. Ofte har man brugt kropstyperne til at beskrive forskellige former for overvægtige personer. Dog kan der også  hos normalvægtige personer være stor forskel på, hvilket tøj der klæder kroppen.

Hvis du har en stor mave og er æbleformet, kan det f.eks. være en meget god idé at vælge den enkle skjortekjole, der bare hænger lige ned, da den kan være med til at skjule maven. Hos andre kropstyper, kan det være en stor fordel at vælge en skjortekjole, der bliver bundet på midten, da den kan være med til at give mere form. Dette er f.eks. gældende for mennesker, der ikke har så meget fedt på kroppen, og som derfor gerne vil tilføre kroppen lidt mere form.

4) Vælg en skjortekjole, der passer til formålet

Der findes mange grunde til at man gerne vil anskaffe sig en skjortekjole. Det kan f.eks. være, at den skal bruges i arbejdssammenhæng, til fest, eller ved specielle lejligheder såsom en jobsamtale. Når du vælger skjortekjole ud fra et bestemt formål, er det en meget god idé, både at tænke over farver og form. Det kan f.eks. være lidt uheldigt, hvis man møder op til en begravelse iført en meget prangende og blomstret skjortekjole, eller hvis man møder op til bryllup i en hvid skjortekjole.

Skal skjortekjolen bruges i arbejdssammenhæng, bør man overveje, hvad det er for et signal man gerne vil sælge. Hvis man er sælger, kan det være en god idé at sende et signal om, at man har styr på tingene, og derfor kan den mere enkle skjortekjole være oplagt. Skal man varetage et andet arbejde, hvor man f.eks. kan være mere fri og legende, f.eks. som pædagog, kan lidt prangende farver og spræl i skørterne sagtens gå an. Der vil være stor forskel fra arbejdsplads til arbejdsplads, og hvis du er i tvivl, kan du eventuelt se på, hvad andre går i, eller spørge din chef, om der er nogle forventninger i forhold til dit tøjvalg.

Hvorfor skal du købe en skjortekjole på nettet

Der er mange gode grunde til at du skal købe din nye skjortekjole online frem for i en fysisk butik - her får du 3 af de bedste.

Butikken har aldrig lukket

Fysiske butikker har åbningstider mans skal indordne sig under. Ville du gerne være hjemme med familien her til aften? Bare ærgerligt, du skal nå at handle inden kl.

21. Familiebesøg i weekenden? Ja, men først efter du har brugt en time på at stå i kø med resten af byen til centrets weekedshopping. Alternativet er selvfølgeligt at du køber din skjortekjole online, på et tidspunkt når du har tid.

Ingen kø

Hvis du har gået i almindelige butikker har du helt sikkert prøvet at ende bagerst i en kø der strækker sig gennem halvdelen af butikken.

Med en kasseekspedient der tager sig rigtig god tid, og da også lige skal hyggesnakke med hver enkelt kunde. Og alle kunderne foran dig er på den helt store indkøbstur, og du skal egentlig bare have en lille ting.

Det er forfærdeligt.

Sådan er det heldigvis ikke på nettet - her er ekspedienten hurtig som et lyn og der er ingen kø når du skal købe din skjortekjole.

Varerne bliver leveret til døren

Du finder måske et godt tilbud på skjortekjoler som udløber i aften. Men du er alene hjemme med ungerne, og har ikke tid til at tage ind til butikken. For 10 år siden havde det betydet at du måtte gå glip af tilbuddet og de penge du sparer. Det betyder det ikke i dag.

Du kan nemlig bare bestille skjortekjolen online, og stadig få tilbuddet. Så bliver den sendt til en pakkeboks, og du kan hente den på vej hjem fra arbejde når du har tid.

Nyttigt link

Ud over skjortekjole.dk driver vi også siden hvidkjole.dk - prøv at giv den et besøg.

Find det du mangler på skjortekjole.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 165 produkter fra mere end 25 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 212 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-23 09:04:19.

165
Produkter
25
Forhandlere
212
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.